Un any més, després del parèntesis de l’any 2020 i que l’any passat només vàrem poder gaudir de la representació teatral degut a les restriccions per al control de la Covid-19, ens tornem a disposar a celebrar el Dia del Soci del Casal. Aquest any és la seva 26ª edició. La diada d’enguany es tornarà a realitzar el dia 8 de desembre. El programa tornarà a ser com en les edicions pre-pandèmia, esmorzar gratuït per a tots els/les socis/es que es servirà des de les 9 del matí fins a 2/4 de 12 del migdia. A la tarda tornarem a tenir teatre, amb l’obra “ELLES” a càrrec de la companyia “La Melancòmica” a  2/4 de 7 de la tarda.

Les entrades per l’obra de teatre no seran numerades i es posaran a la venda el mateix dia 8 de desembre (a partir de 2/4 de 6 de la tarda). L’entrada valdrà 10 € per a les sòcies i socis del Casal i, per a qui no ho sigui, el preu serà de 14 €.

Per accedir a l’esmorzar i al teatre es podrà demanar als socis i sòcies que presentin el seu carnet. Els socis i sòcies que no tinguin el carnet, podran presentar el rebut de la quota de l’any 2022. També com a novetat,  el mateix dia 8 des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia i a la tarda, a l’acabar la representació teatral, es repartiran els nous carnets de soci/a corresponent al període 2022-2028.

Enguany, com els últims anys, farem una recollida d’aliments a favor de Càritas. Es demana a tothom que hi vulgui col·laborar que porti sobretot farina i sucre. També algun dels següents productes: fideus fins, pasta petita (per sopa), llet, oli, sabó d’higiene personal,… També seran benvinguts altres productes de llarga durada com ara llegum, arròs, fruita en almívar, entre d’altres… sigui en bric o en llauna. Aquesta recollida es farà tan al matí durant l’esmorzar com a la tarda quan vingueu al teatre.

Ens plau recordar-vos que per dissetè any i pel sol fet de ser soci/a del Casal de Vila-rodona, PLUVINET de Valls us farà un 10% descompte en les vostres compres. Aquest descompte no és acumulable a altres promocions.

També us comuniquem que tornarem a celebrar Cap d’any a la sala del Casal.

I per estar al dia de les activitats i de les notícies que generem, des de l’entitat disposem de diferents canals: la pàgina web  www.casaldelavila.cat, a les xarxes socials d’Instagram i Facebook, i a la plataforma d’eBando, que podeu descarregar-vos i seguir el canal del Casal de Vila-rodona o bé llegir-nos des de qualsevol dispositiu seguint l’enllaç: https://app.ebando.es/channel/casaldevilarodona.

Amb la confiança de veure’ns durant aquesta jornada i que aquestes informacions us resultin útils, us saludem cordialment.