Un any més, després del parèntesis de l’any passat degut a les restriccions per al control de la Covid-19, ens tornem a disposar a celebrar el Dia del Soci del Casal. Aquest any és la seva 25ª edició. La diada d’enguany es tornarà a realitzar el dia 8 de desembre. El programa serà més reduït que en altres edicions: no hi haurà el tradicional esmorzar però hi haurà una obra de teatre a càrrec del Casal Corpus Grup de Teatre amb l’obra que porta per títol “5 NOIES I UN SI” a  2/4 de 7 de la tarda.

 

Les entrades SERAN NUMERADES i es posaran a la venda anticipadament a la plataforma “ENTRAPOLIS” o de manera presencial les podreu aconseguir el diumenge 5 de desembre (de 2/4 de 7 a  2/4 de 8 de la tarda) i el dia 8 de desembre (a partir de 2/4 de 6 de la tarda). L’entrada serà gratuïta per a les sòcies i socis del Casal i  per qui no ho sigui el preu serà de 10 €.

 

Per accedir al teatre es podrà demanar als socis i sòcies que presentin el seu carnet. Els socis i sòcies que no tinguin el carnet, podran presentar el rebut de la quota de l’any 2021.

Enguany, com els últims anys, farem una recollida d’aliments a favor de Càritas. Es demana a tothom que hi vulgui col·laborar que porti sobretot farina i sucre. També algun dels següents productes: fideus fins, pasta petita (per sopa), llet, oli, sabó d’higiene personal,… També seran benvinguts altres productes de llarga durada com ara llegum, arròs, fruita en almívar, entre d’altres… sigui en bric o en llauna. Aquesta recollida es farà a la tarda quan vingueu al teatre.

Ens plau recordar-vos que per dissetè any i pel sol fet de ser soci/a del Casal de Vila-rodona, PLUVINET de Valls us farà un 10% descompte en les vostres compres. Aquest descompte no és acumulable a altres promocions.

També us comuniquem que tornarem a celebrar Cap d’any a la sala del Casal.