Revista de Vila-rodona – Festa Major 2012
caliu@casaldelavila.com

Article que el CASAL publica a la revista.

Al igual que en cada edició de “Caliu” fem un repàs de les activitats dutes a terme en el període. El 22 de juny es va tornar a engegar una nova temporada de la piscina. L’assistència de banyistes va ser molt alta durant els primers dies, després amb el canvi de temps l’assistència es va reduir i al tornar el bon temps els usuaris han tornat a anar a la piscina amb assiduïtat. També i com ja és habitual s’han organitzat els cursets de natació, 2 per a infants i 1 per a adults. Però abans de que tot això succeís, la piscina es va haver de posar a punt, netejar-la i pintar-la, això ho van fer a finals de maig components de la Junta i algun soci.
El 13 de maig va finalitzar l’actual temporada de cinema, on s’ha constatat un lleuger retrocés en els espectadors que han assistit al cinema, quedant-nos en les dades de la temporada 2009-10. Com ja és habitual en els últims anys per la Festa Major també hi haurà cinema amb la projecció de la pel•lícula “Intocable” i per al cap de setmana següent projectarem “Tengo ganas de ti”.
A mitjans de setembre tornarem amb una nova temporada.
Hem continuat amb el ball els diumenges a la tarda i ja com va sent habitual els últims anys, per Sant Joan s’ha traslladat a “Les Moreres”.
El dissabte 12 de maig hi va haver un sopar amb ball, el sopar va consistir amb “montaditos”, “dorada” a la brasa o llonganissa i cansalada a la brasa i postres de músic i després ball amb l’organista Marc.
El 7 de juliol vam tornar a tenir sardinada a les Moreres.
En quant a properes activitats primerament tenim la Festa Major d’Estiu on el Casal organitza diferents actes com poden ser, el dijous 9 d’agost el ja tradicional sopar de la Festa Major, amb l’actuació de “Màgics”. El dilluns 11, pel matí, festa aquàtica a la piscina. La festa de cloenda dels cursets de natació amb berenar per a tots els nens i nenes, ja es va celebrar el dissabte 4 de juliol per la tarda. A més dels actes que organitza el Casal, hi haurà la final del campionat de petanca “Memorial Toni Egea”, els balls de divendres, dissabte i diumenge amb l’orquestra “Europa”, “Hotel Cochambre”, l’orquestra “Blanes”, discomòbils i l’organista DML Sound.

Quan llegireu aquest article, alguns d’aquests actes ja s’hauran fet però trobareu la informació dels mateixos en el número de la Fira.

La Junta.

caliu